Viverius Education

Pogosta vprašanja

Zbrali smo najpogostejša vprašanja naših tečajnikov. Če odgovora ne najdete, nam pišite.Koliko časa traja ena delavnica ONLINE KLINIČNI PRIMERI?

Delavnica poteka dve šolski uri, med njima je kratka pavza.

Kako se prijavim na delavnico?

Kliknite na povezavo Prijava na tečaj in izpolnite obrazec. V roku 12. ur. boste na vnešen elektronski naslov prejeli vabilo za izbrani termin.

Kdo vodi delavnice?

Za izvedbo in pripravo delavnic skrbi naša strokovna vodja Zdenka Koželj Rekanović, dr. med. spec. spl. med., dolgoletni mentor študentom medicine in specializantom družinske medicine.Kako poteka plačilo kotizacije?

Do konca leta 2017 je kotizacija za vsa izobraževanja umaknjena zaradi pridobitve sponzorja. Prijava je za vse brezplačna.
Kaj se zgodi, če je preveč ali premalo prijav?

Delavnice bodo potekale tudi v primeru majhnega števila prijav. Odprte prijave za delavnico se zaključijo, ko so zasedena vsa razpisana mesta, saj želimo zagotoviti kakovostno izpeljano interaktivno izobraževanje, to pa lahko dosežemo le z omejenim številom udeležencev. Razpisanih bo več terminov delavnic.

Kaj če zgubim spletno povezavo med delavnico?

Ker delavnica poteka v živo prek spleta, vam svetujemo, da delavnice opravljate na dobri spletni povezavi. Ob prijavi oddate tudi telefonsko številko, na katero vas lahko v primeru težav pokličemo in napako odpravimo. V primeru tehničnih težav nudimo podporo na info@viverius-education.com ali Facebook strani. Težave bomo rešili v najkrajšem času.

Kaj če se delavnice ne morem udeležiti?

V primeru, da se delavnice ne morete udeležiti, vam bomo poizkusili poiskati ustreznejši termin. V tem primeru je potrebno obvestiti organizatorja o neudeležbi nemudoma in minimalno 48 ur pred začetkom delavnice preko elektronske pošte ali telefonskega klica. V skladu z našim ciljem dostopnosti, se vselej trudimo, da se bodo delavnic lahko udeležili vsi, ki si bodo to želeli. Več o odpovedi ali neudeležbi si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.Prijavite se na novice in sledite naši Facebook strani.

Ali za udeležbo pridobim tudi točke za podaljšane licence pri Zdravniški zbornici Slovenije?

Da, za udeležbo na "Online klinični primeri" prejmete 2 kreditni točki Zdravniške zbornice Slovenije. Za druga izobraževanja pa prejmete potrdilo o udeležbi, ki je potrjeno s strani Zdravniške zbornice Slovenije. Delavnice so pripravljene v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah objavljenem v Uradnem listu RS št. 72/06.
ZA DELODAJALCE:

Ali lahko prijavim udeležence kot uradna ustanova?

Da, kot organizacija lahko preko obrazca neposredno prijavite svoje zaposlene na izobraževanje. Ob eni prijavi lahko vnesete več tečajnikov in si na ta način olajšate prijavo zaposlenim. Izberite ustrezno možnost v prijavnem obrazcu. Prijava je brezplačna do konca leta 2017.

Ali lahko z več prijavami pridobimo pakete ali popust?

Do konca leta 2017 je prijava za vse brezplačna. Prijavite lahko tudi večje skupine udeležencev in uredite posebne termine. Pišite nam za več informacij.

Rok plačila

Naši računi imajo rok plačila 15 dni razen v primeru, ko je dogovorjeno drugače in morajo biti poravnani pred udeležbo.


Tečajnik se tečaja ne more udeležiti, plačilo pa je bilo že izvedeno (ali izstavljen račun), kaj sedaj?

V skladu s Splošnimi pogoji poslovanja se trudimo zagotoviti udeležbo vsem prijavljenim tečajnikom v izbranem ali drugem terminu. V primeru napovedane odsotnosti ali opravičila 48 ur pred terminom delavnice, določenim ob prijavi, lahko po dogovoru s tečajnikom prijavo zamrznemo in jo zadržimo za drug termin v istem sklopu, na katerega se tečajnik prijavi po dogovoru. Tečajnik ali delodajalec lahko izbereta preklic prijave in povračilo stroškov v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja.

V primeru nenapovedane odsotnosti po že uspešno potrjeni prijavi zadržimo celotno vrednost kotizacije, ki jo je udeleženec ali delodajalec dolžan poravnati tudi v primeru, ko ta še ni poravnana pred izvedbo delavnice.

Tečajnik ali delodajalec lahko sama uredita zamenjavo za tečajnika in o tem obvestita organizatorja. V tem primeru organizator ne zaračuna dodatnih stroškov, zamenjavo pa mora v celoti urediti tečajnik ali delodajalec sam.