Viverius Education

Online priprave na strokovni izpit

Online prirpav na strokovni izpit je spletno izobraževanje v obliki delavnic v manjših skupinah zdravnikov z mentorjem.

Tema delavnic je obravnava raznovrstnih nujnih in nenujnih stanj. Omogočamo ponavljanje ključnih kliničnih znanj za lažje opravljanje strokovnega izpita brez dodatnega stresa in izgube časa. Razumemo izobraževalni proces študentov medicine in pripravnikov, zato omogočamo učenje iz najljubšega kotička udeležencev. Trudimo se izboljšati uporabno znanje udeležencev tečajev in olajšati strokovno pripravo na delo s pacienti.

Online priprave na strokovni izpit so nov način izobraževanja, ki je časovno in cenovno minimalno obremenjujoč. Naše izobraževanje ponuja številne prednosti v primerjavi s klasičnim strokovnim izobraževanjem zdravnikov.


welcome

Delavnice v skupinah z mentorji za pripravo na strokovni izpit obsegajo:

1. prilagojene klinične primere s teorijo,

2. ponavljanje farmakološke in nefarmakološke terapije,

3. ponavljanje pravilnih postopkov,

4. odgovori na vprašanja v skladu s priporočeno literaturo in programom pripravništva.welcome

POTEK DELAVNIC

Delavnice in seminarji se odvijajo v manjših skupinah ob večernih urah in trajajo 45-110 minut. Termin in čas delavnice si tečajniki izberejo ob prijavi na tečaj. Natančna navodila in potek dobite po prijavi na vaš elektronski naslov.

Med delavnico poteka obravnava znanih ali naključnih tem pripravljenih v skladu s kriteriji za pridobitev točk ob specializaciji.

Vsebina in potek sta še v pripravi, obrnite se na nas, če vas zanima več ali bi želeli pri pripravi vsebine sodelovati.


CENA IN PLAČILO

Cena na udeleženca se bo določila glede na stroške priprav in izvedbe. Želimo si, da so so cene naših storitev dostopne čim širši skupini in s tem naša storitev maksimalno koristna.

Zavezujemo se, da bomo redno objavljali cene, popuste in poskušali zagotoviti čim več ugodnih mest.

Ugodnejše cene nam lahko pomagate zagotoviti s podpiranjem naše dejavnosti med kolegi, prijatelji in naših javnih profilih (Facebook, LinkedIn), saj tako omogočate pridobitev večjega števila sponzorjev in finančnih podpornikov.

KAJ PRIDOBIM

Z udeležbo na tečaju pridobite širše znanje, sposobnost kritične ocene stanja in ustreznih postopkov za kakovostno obravnavo bolnikov. Po mnenju naših dosedanjih udeležencev udeležba na tečaju pomaga pri opravljanju strokovnega izpita.

Poleg novega znanja predstavljenega na interaktiven in zanimiv način boste prejeli tudi potrdilo, pripravljeno v skladu z zahtevami Zdravniške zbornice Slovenije. Potrdilo lahko predložite ob prijavi na specializacijo.
KAJ POTREBUJEM

- računalnik, tablico ali pametni telefon

- internetno povezavo

- elektronski poštni naslov (email)

- nameščen program ZOOM za udeležbo na delavnici*

- zaželjena (vendar ne nujna) je uporaba slušalk, ki izrazito izboljšajo kakovost delavnice.


*Informacije o programu, ki ga boste potrebovali, vam priskrbimo mi. Pred in med delavnicami je na voljo vso potrebno gradivo, ves čas delavnice pa je za pomoč prisotno tudi administrativno osebje.


Za navodila o namestitvi po prejetju elektronskega vabila in uporabi si pogledajte spodnji video.Mac uporabniki

Windows uporabniki
Prijavite se na novice za najnovejša obvestila ali sledite naši Facebook strani.